26 Ekim 2017 Perşembe

Nazarlık Atölyesi ve Olan bitenin Özeti:)

Workshoplar ve Parti Evini ayrı bir kategoride, tasarım ürünlerimizi de ayrı bir kategoride değerlendirip, instagram sayfalarını da birbirinden ayırdık bu hafta..
Böylece parti fotoğrafları ile, tasarım ürünlerimiz birbiri ile içiçe yeralmak yerine, ayrı sayfalarda çok daha iyi izlenebilecekler.
Bloga çok sık yazamıyorum, nihayet resmi açılışımızı ve hemen ardından da oğlumun 8. yaş partisini yaparak nihayet sezonu açtık ama oldukça yorucu geçti ve ben yeni yeni kendime geliyorum:)

Açılışın tüm hazırlıklarını da kendim yaptığım için oldukça detaylı bir prosedürü yerine getirmek hakikatten çok zormuş ama bir yandan da o kadar keyif aldım ki, içimden açılış organizasyonları da yapsam mı diye geçirmedim değil:)

Bunlar da gelen konuklarımız için hazırladığım ve içinde lavanta olan keseleri koyduğum hediyeler....


Geçen haftasonu bir de nazarlık atölyesi yaptık Sevgili dukkanesence@blogspot.com  Esen ile, yaptıklarını hayranlıkla izlediğim biri ile atölyeyi gerçekleştirmek de ayrı bir keyifti benim için, eline emeğine sağlık... Nazarlık atölyelerine devam edeceğiz, bu kadim geleneğin renkleri beni benden aldı bu hafta, bir karesini paylaşmak istiyorum burda da.






Haftasonu için de bir babyshower hazırlığındayım ve henüz bebeğinin cinsiyetini bilmeyen daha doğrusu öğrenmek istemeyen anne adayımız için hummalı bir çalışma içindeyiz, bir kare de ondan paylaşayım, masa bitince hepsini çeker koyarım.







Eski yazılardaki fotoğrafların görünmeyişi konusunu halledemedim ne yazık ki, fotoğrafların hepsine yakını bilgisayarımda diye tahmin ediyorum, yazıları yeniledikçe fotoğrafları da tek tek yeniden yükleyeceğim artık:)

nevyparty internet sitesi-ki oldukça da profesyonel bir firma ile anlaştığımız halde , ne yazık ki bir türlü istediğim şekilde devreye girmedi, bu hafta biraz yoğunlaşıp en azından güncel fotoğraflar eklemek istiyorum..

Velhasılı kelam iş çok ama gün dediğin 24 saat ve sanırım bana 25. hatta 26. saatler lazım yada işini savsaklamayan, hızlı davramam ve sorumluluklarını hakkıyla yerine getiren insanlar lazım:)

Bahçede bir kahve içip işe girişme zamanı, neredeyse bebek geliyor bebek:) Köşem de bu;



Sevgi ve hobiyle...

25 Ekim 2017 Çarşamba

Star Wars ve Clash of Clans Doğumgünü Partilerinden....


Oğlumun partisi de dahil, genel olarak çektiğim fotoğraflardan bazılarını bu posta ekliyorum ama anladım ki profesyonel bir makineye ihtiyacım var:) Tiz zamanda halledile...Bunu da yazalım bakalım karatahtaya, bu karatahta listesi sonunda arşa kadar uzanacak ama du bakalım, neticede niyet önemli değil mi, ben yazmışım işte oraya elbet birgün sıra ona da gelir, onun üzeri de çarpılanır:)

Star Wars ve Clash of Clans temaları vardı , diğerleri de genel görünüm işte:)

Çok büyük öyle çok çok geniş bir yer değiliz , 20-25 kişilik bir yetişkin grubunu rahatlıkla ağırlıyor olsak da ben biraz fazla süslemeyi sevdiğim için masayı ve dahi etrafını, dar geliyor yerler bana dar:) Bana bıraksalar kendimi öyle bir kaybedip süslerim ki sonunda kimse oturacak yer de bulamaz, fena mı hep otur otur nereye kadar kokteyl havasında geçerdi işte doğumgünü:)

Neyse, evrene saldım yine istek ve dileklerimi, güzel olacak güzel:)

Partileriniz için bize iletişim numaralarımızdan ve dahi instagram adresimizden mesajla da ulaşabilirsiniz.













Clans of Clans tan bunlar da;























19 Ekim 2017 Perşembe

Workshoplarımız



Workshoplar için hem mail adresimizden ( nevycraftstore@gmail.com ) 
hem de telefonla (0533 2621543) ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir malzeme getirilmesine gerek yoktur.
Lütfen detayları iletişim adreslerimizden öğreniniz.


10 Ekim 2017 Salı

Ketene çarpı işi deliliği:)


Haftasonları partilerle devam ederken, haftaiçi yetişkin workshoplarımız da sürüyor.
Çarpı işi benim en sevdiğim hobimdir, aslında teknik olarak öğrendikten sonra yapılması çok kolay olan bu işin en zor yanı, etamin kumaşına çalışmıyorsanız kanaviçe bezi kullanmanız gerektiği, ben de kanaviçe bezi ile çalışmayı oldum olası sevmemişimdir, bu çalışmada da kullanmadım ama nasıl pişmanım nasıl pişmanım anlatamam:)
Keten kumaşa tamamen göz kararı çalışmak, tek tek imek yakalamaya çalışmak gerçekten deli işiymiş, başladık artık bitirelim değil mi:)



Bu arada hem parti evi hem atölye aynı anda yürüyünce yeni bir kararla, parti ve atölye çalışmalarını birbirinden ayırdım. İnstagramda nevyparti  olarak yeni bir sayfa açtım ve atölyede yaptığımız el işleri ile parti paylaşımlarını ayırmış oldum.
Oradan da hiç olmazsa keyifli partilerimizi paylaşırız:)

Sonbahar kapı süsleri...


Sonbahar geldi, bir yağmur bir yağmur...
Hava serinledi, hırkalar çıktı ve el işi yapanların temaları da değişti.
Sonbaharla ilgili ilk calışmam kurutulmuş limon dilimleri, tarçın çubukları ve kurutulmuş dallarla hazırladığım bu kapı süsü oldu.
Kullandığım kalp ahşaptan.
Limon ve portakalları yatay dilimleyip kurumaya bırakırsanız bu tür işlerinizde kullanabileceğiniz yeni materyaller edinmenizi sağlayacaktır.
Fikir olur umarım...