19 Mart 2021 Cuma

Artık açılsak mı:)

 

                                                                             


Tam 1 yıl oldu..

2020 Mart'ında etkinliklerimizi sonlandırmak zorunda kaldık ve geçen bir yılda da tüm etkinliklerimizi, çok sevdiğimiz doğumgünü partilerimizi çok özledik.

Elbette, önemli olan sağlık. Hem konuklarımızın hem kendimizin ve çalışanlarımızın sağlıklarını korumak amacı ile bu süreçteki tüm görüşmelerimizi de randevu ile gerçekleştirdik. Bireysel bir sorun değil neticede, dikkat etmeyen gerekli özeni göstermeyen herkes bir diğerinin de sağlıklı olma şansını alabiliyor elinden.

Dünya bu dertten en kısa sürede kurtulur umuyorum, diliyorum.

Kısıtlamaların kısmen kaldırılmış olması bizi mutlu etti tabii. Kapalı alan kullanmadan açık alanımızı ve küçük bahçemizi kullanarak etkinlik yapma kararı aldık biz de ve hazırlıklarımızı bu yönde hızlandırdık.

Anneler ve çocuklar güvenle, sağlıkla mutlu günlerini kutlasınlar istiyoruz.

Bu süreçte hizmetlerimize peçete ve tabaktan, helyum balona kadar geniş bir yelpazede parti malzemesi satışını da ekledik. Partilerini evlerinde yapmak isteyen ailelerimiz için bu yönde de destek verdik ne mutlu ki.

Şimdi 1 Nisan itibarıyla kapılarımızı yeniden açmayı, en güvenli ve sağlıklı bir şekilde konuklarımızı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Parti mekanı olarak bizle çalışmak için olduğu gibi farklı bir mekanda/evinizde kutlamak istediğiniz partiler için de arayabilir, randevu alarak bizi ziyaret edebilirsiniz.

1 Nisan'da buluşmak üzere:)


Nevy Parti Ailesi

19 Mart, 2021



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder