30 Kasım 2019 Cumartesi

Karlar Ülkesi Elsa- Frozen Temalı Partimiz

Sevgili Nisan için Elsa-Frozen temalı bir parti hazırladık.
Kış partileri beyazın, mavinin, grinin ton uyumları ile hep çok şık gelmiştir bana, bu partiyi de çok severek hazırladık.

Nisan çok mutlu oldu, biz de:)

                                                                         








25 Ekim 2019 Cuma

Parti ve bebek hediyelikleri

Partilerimizde annelerimizden hediyelik istekleri de oluyor.
Çocuğun yaşına, isteğine göre şekillenen bu hediyelikler bizim parti hediyeliklerimiz. Bir de bebek ve nikah hediyeliklerimiz var ki ben pek severim kendilerini hazırlamayı:)

Bahçenin bir köşesinde yetiştirdiğimiz lavantaları kullanırdık ilk yaptığımızda, şimdi trend öyle bir değişti ki içerikler de farklı farklı oldu haliyle.
En çok mini, soft renkli drajeler, şekerler kullanıyoruz şimdilerde.

Ekte, dreamcatcher konseptli istenen hediyeliklerimiz var, farklı farklı modellerimiz var bir hayli ama atölyecilerin çok iyi bildiği gibi küçük, incik cıncık eşyayı fotoğraflamak, etiketlemek, yüklemek vs oldukça zaman alan bir şey. Hele bir de bizim atölyenin minyatür ev eşyaları stoğu düşünülürse, biraz yavaş ilerleyebiliyoruz fotoğraflama ve tanıtımda.

Birkaç post'a hediyeliklerimizden eklemek istedim ki biraz da oyuncak evlerden koyabilelim.

Partileriniz için de hediyelik fikri almak isterseniz, kahveye uğrayın ya da arayın olur mu:)

                                                              





25 Eylül 2019 Çarşamba

Babyshower Partisi Hediyelikleri

Zeynep Hanım'ın Babyshower partisi için işyerindeki arkadaşlarından biri organizasyonu yüklenmiş, sürpriz bir parti için beraber hazırlandık.
Son dakikaya kadar iş yerinin yemeğine gideceğini sanan Zeynep Hanım için çok sevdiği sevimli fil görselinden yola çıkılınca hediyelikleri de o temada hazırlandı.

Yakında gelecek olan Barış için sevdiklerine dağıtmak üzere mini kavanozlarımızdan hazırladık.

Dünyanın en keyifli, en masum , en güzel duygularının bebeklere ve çocuklara ait olduğunu düşünmüşümdür hep, bu yüzden bu kadar çok seviyor olmalıyım bu işi:) Bir yanı hep bebeklerle, çocuklarla ilgili diye olsa gerek ve daha güzeli babyshower partisi düzenlediğiniz annenin hastaneodasını, 1 yaş partisini yapma heyecanı, büyüdüğüne tanıklık etmek bir çocuğun.

Sevdiği işi yapanlar bir gün bile çalışmamış sayılırlarmış ya, şimdi anlıyorum bu sözü.

Barış'ın sevimli fil tama şekerleri aşağıda:)

                                                             







18 Eylül 2019 Çarşamba

Alice Harikalar Diyarında Konseptli parti:)

Ada Pera artık 1 yaşında.

Ada Pera Harikalar Diyarında konsepti ile kutladık.

Annesi Suna Hanım, her detayla ilgilendi ve çok keyifli bir hazırlık süreci geçirdik birlikte.
Her süslememizde olduğu gibi çalışma ortağımız Ebru Hanım yaptı süslememizi, biz çok sevdik; süslemeyi elbette ama Pera'yı çok daha fazla:)

,




























12 Eylül 2019 Perşembe

Sezon başladı:)

Bu sene yepyeni şeylerle yapacağız süslemelerimizi ve yazın üzerinde çok çalıştığım bir sürü detayı hayata geçireceğim umuyorum.

Asıl en önemlisi ve çok zamanımı alacağını düşündüğüm,oldukça fazla biriken fotoğraf stoğu, oturup tek tek ayıklamalı ve partilere göre toparlayıp beğendiklerimi yayınlamalıyım ama nasıl yaparım , ne zaman yaparım işte o muamma:)

En verimli ve en kolay gece çalışanlardanım ben, telefonla ya da ziyaretçiyle bölünmeden 1 saatte bile, gündüz 8 saatte yapamadığı kadar iş yapabilenlerden hani.
"Yarın değil bugün" ya da "bir sıfırdan fazladır" gibi bir sürü teşvik edici mottoyla bu geceden başlamalı fotoğraflara, Eylül oldukça yoğun ve yeni yepyeni gülen çocuk fotoğrafları gelecek yeniden.
Bir sürü şeyi öğrenmeyi çok seven biri olarak bir de fotoğraf kursuna mı gitsem acaba diye düşünüyorum, hımm günün 26-27 saat olduğu bir takvim lazım bana kesin:))







Ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum bazen fotoğraflara bakarken; mutlu bir günün parçası olmak, toplanma nedeni mutlu bir kutlama olan bir etkinliğin bir ucundan tutmak gerçekten büyük bir şans.

Elimizden geldiğince temiz, sağlıklı, huzurlu bir kaç saat sunmak istediğimiz tıpkı tiyatrocular gibi iki kalas bir hevesle yürüdüğümüz yoldan kareler diyelim biz onlara..

Gelsenize siz de...

11 Eylül 2019 Çarşamba

Denizkızı Temalı Doğumgünü Partisi

Yeniden merhaba,

Güzel bir yazın ardından yeniden atölyedeyiz ve yeni ailelerle tanışmak için sabırsızlanarak ve dualarla açıp kapımızı, başladık kutlamalarımıza:)

Yazın okullar kapalı olduğu için çoğu kişi parti yapılmadığını vs düşünüyor ama bu işin istisnası okul çağında olmayan dolayısıyla henüz arkadaşı olmayan:) özellikle de ailelerin çok önem verdiği 1 yaş kutlamaları.

En eğlenceli ve en süslü geçen partiler de bunlar aslında, bizim için de çok eğlenceli çünkü neticede 1 yaşını kutlayan şeker mi şeker bir bebek karşınızdaki:) Yememek zor olmakla birlikte, gülüşlerini görmek başka bir keyif..

Eylül ayını ayrı bir severim zaten bir de yeniden o çok sevdiğim koşturmanın başladığı ay olunca daha bir sevdim ben bu ayı:)
Denizkızı teması yaptık Mina'ya, son dönemde çok sevilen bir tema, bir iki kare eklemek istedim başlangıç olarak:)
Hadi bakalım, bereketli ve sağlıklı bir sezon olsun diyelim:)