24 Ocak 2019 Perşembe

Çocuk Doğumgünü partilerimiz Ladybug & Cat Noir ve Unicorn


Çocuklarla olmayı çok seviyor olmamın getirdiği bir yolculuk sanırım bu.
Garip bir şekilde, anne değilken bile çocuklarla zaman geçirmek, onların saf ve mutlu halleriyle tüm enerjimi yenilemek bana hep iyi gelmişti. Profesyonel çalışma hayatı içinde ofis arkadaşlarım benden erken evlendikleri ve anne oldukları için çocukları sık sık ofisi ziyaret ederler ve girer girmez de yanıma koşarlardı, konuşur eğlenirdik , şimdi içlerinde evlenenler var, kocaman oldular şimdi:)

Parti evi açarken "en sevdiğim iş ne olabilir?"diye uzun uzun düşünmüştüm ve çocuklar bambaşka bir enerjiyle hayatımın bu noktasında da belirleyici oldular.

Şimdi onlarla alkışlamak, şarkı söylemek, sarılmak öyle iyi geliyor ki bana, iyi ki bu yolda yola çıkmaya karar vermiş dedirtiyor her sabah..
Çizgi film karakterlerinden ve hayal dünyalarından edindikleri, sevdikleri karakterlerle kutluyorlar, kutlamak istiyorlar yeni yaşlarını, bu da en doğal hakları.
Biri Uğurböceği ve Kara Kedi istiyor mesela:







(Masanın üzerinden şekerler ve su şişeleri alınmadan çekmeye fırsatım olmadı, masa boşaldıktan sonra çekebildim ama fikir olsun diye paylaşıyorum)

Diğer yaptıklarımızın da fotoğraflarından eleme yapıp koyayım istiyorum her postta, Unicorn yaptık mesela ki en sevdiklerimden.













Unicorn çalışmak için çok keyifli bir konsept benim için...

Başka temalarımızdan da eklerim ara ara ama şunu özellikle söylemek isterim ki ; biz çok şaşalı ,çok olağanüstü işler çıkaran bir atölye değiliz, etkinlik fiyatlarımızı da ailelerimizi zorlamayacak seviyelerde tuttuğumuz için , ortalama süslemeler çıkarıyoruz ama anne ne isterse ya da ne konmasını, ne kadar süslü gösterişli olmasını istiyorsa eklemeler elbette yapıyoruz . Fakat şu bir gerçek ki bu tür süslemeler ayrı bir uzmanlık işi, bambaşka bir kol, bizim en iyi yaptığımız şey mekan ve ikram hizmeti ki bu konuda hakikaten çok iddialıyız ve partisini biz de yapan ailelere uygun fiyatlı şekilde yan hizmet olarak süslemeyi de sunuyoruz, özetle bu.

Demem odur ki, fotoğraflarda gördüğünüz süslemeler sizin için yeterliyse süslemenizi de hazırlayalım diyoruz ailemize ama yok ben bambaşka bir şey istiyorum derse ve bunu bütçelemişse de istediği organizasyon firmasını çağırıp süslemeyi bizde yapmasına da olanak sağlıyoruz.

Konuşmam konuşmam konuşunca da susmam dedikleri bu galiba:)
Gideyim de başka bir konseptle geleyim.
sevgiler...

20 Ocak 2019 Pazar

Çocuk doğumgünü partilerimiz: Küçük Lola Çiftlikte

Bu Nehir kızımız çok çikin çok:)
Hiç güleç değil, hiç güzel değil, görünce böyle kollarını bacaklarını mıncırıp yemek gelmiyor içinizden:) Ama ne yapalım çok sevdik biz yine de:)
Güzel annesi ile çok güzel bir yolculuğumuz oldu hazırlıklar sırasında; ne dediğimizi ne istediğimizi anladık birbirimizin çok da eğlendik böylece:)

Küçük Lola Çiftlikte çizgi filmini çok sevdiği için çiftlik temasına küçük Lolayı ekledik biz de..
İşte çikin Nehir'in partisinden birkaç kare...